afl3-opnames-wie-is-de-mol01

“EINDE VERHAAL”

afl3-opnames-wie-is-de-mol02

 OPDRACHT 1: ZANDLOPERS

De kandidaten doen in de duinen van Nehalem een estafette. Diederik is door de groep gekozen als coach en houdt de tijd bij. De kandidaten kunnen kiezen of ze in een rechte lijn naar de finish lopen, of via een omweg te nemen waardoor meer geld te vinden is. Wanneer de laatste kandidaat te laat aankomt, wordt er geen geld verdiend. Halve briefjes leveren worden trouwens omgezet in mingeld.

 + €130,-

afl3-opnames-wie-is-de-mol09

 OPDRACHT 2: VUURWERK

De kandidaten moeten in twintig minuten tekeningen maken waaraan hun kandidaten te herkennen zijn. Na deze twintig minuten moeten de twee overgebleven kandidaten raden wie er wordt uitgebeeld op de tekening. Voor elke goede naam krijgen ze vijfhonderd euro. Het is alleen wel donker op het strand… de enige lichtbron is vuurwerk!

 + €2500,-

afl3-opnames-wie-is-de-mol06

 OPDRACHT 3: RIJDENDE ROUTE

De kandidaten zijn opgesplitst in vier groepen. Ze zitten per tweetal in een auto, die ergens geparkeerd staat in Portland. Aan de buitenkant van elke auto staat een deel van de routebeschrijving die ze naar het geld brengt. Elke auto heeft ook vier enveloppen. Door deze enveloppen te combineren kunnen de kandidaten maar liefst tweeduizend euro verdienen! De kandidaten hebben een uur om de juiste route en het geld te vinden.

 + €0,-

 AFVALLER

widm-hoofden-in-rondje_0002_kand9

 WAARDE POT:

 €6830,-

 HINTS & AANWIJZINGEN:

 FOTO’S: AVROTROS