Hoe werkt de Wie is de Mol app?

 In Nieuws

De Wie is de Mol? app is weer terug! Dat betekent dat je weer mee kunt spelen samen met je vrienden! Welke functies heeft de app allemaal, en hoe werkt het meespelen via de app? Wij leggen het je hieronder allemaal uit. 

DE APP DOWNLOADEN

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat jij de app op je smartphone hebt staan. De app is beschikbaar in de App Store en in de Play Store.

Download de Wie is de Mol? app in de App Store.
Download de Wie is de Mol? app in de Play Store.

EEN ACCOUNT AANMAKEN

Zodra de app op je smartphone is geïnstalleerd kun je een account aanmaken. Je dient dit jaar een nieuw account aan te maken! Alle accounts van voorgaande jaren zijn niet meer geldig.

EN DAN…. PUNTEN INZETTEN!

YES! Nu kunnen we eindelijk aan de slag. Om te starten krijg je 100 punten. Deze punten kun je op één of meerdere kandidaten inzetten. Net wat jij fijn vindt. Zorg er alleen wel voor dat je niet op iedereen wat punten inzet, want dan ben je sowieso punten kwijt. Er gaat namelijk elke aflevering iemand naar huis.

inzetten

Onze tip: Lees de informatie van elke kandidaat eens door, en kijk wie het meest geschikte karakter voor een Mol heeft.

Bespaar continu

WOEHOE! VERDUBBELDE PUNTEN!

Wanneer jouw punten na elke aflevering verdubbeld zijn weet je dat je op de goede weg zit. Jouw verdachte(n) zitten nog in het spel. Wanneer de kandidaten waarop jij ingezet hebt het spel niet verlaten worden jouw punten verdubbeld. Zet jij (een aantal) punten in op een kandidaat dit het spel verlaat? Dan ben je deze punten helaas kwijt.

Voorbeeld: Je zet 50 punten in op Jan en 50 op Simone. Simone verlaat het spel na de eerste aflevering. Dan houd je dus 100 punten over. (De 50 van Jan worden verdubbeld, dus 100).

NIEUW: DE MOLBONUS

Nieuw in de app dit jaar is de Molbonus. Na de finale worden alle punten die jij in de verschillende spelrondes hebt ingezet op de juiste Mol verdubbeld! De speler met de hoogste eindscore is de winnaar!

MAAK EEN POULE AAN EN STRIJD MET JE VRIENDEN!

In de app kun je poules aanmaken. In deze poule kun je tegen je vrienden/ familie of gewoon bekenden spelen. Het enige wat je hiervoor moet doen is zorgen dat je de gebruikersnaam van de ander hebt zodat je hem of haar kunt toevoegen in de poule. Om het nog leuker te maken: je kunt in verschillende poules zitten.

Wie is de Mol? App - Poule

Binnen jouw poule(s) kun je zien hoeveel punten iedere deelnemer uit de poule heeft, maar ook op wie de punten ingezet worden. Diegene met de meeste punten na de laatste aflevering is de winnaar van de poule!

TIP: HET MOLBOEKJE

Wil jij je vrienden overrompelen en de maximaal haalbare score halen? Lees dan snel verder…
Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

SPELUITLEG WIE IS DE MOL?

Begrijp je de opzet van Wie is de Mol? nog niet zo goed? Wij hebben het spel uitgelegd. Klik hieronder op de afbeelding om de volledige speluitleg te lezen!

speluitleg
Recente Berichten
 • Marit
  Beantwoorden

  Na de uitzending van afgelopen zaterdag (17/2) moest ik ineens opnieuw inloggen terwijl ik daarvoor nog mijn punten had ingezet en nooit uitlog . Indien ik moet inloggen, log ik altijd in via mijn facebookaccount maar nu lukt dit niet meer en moet ik een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Maar als ik dat zou doen dan ben ik alles kwijt ( speel mee in verschillende poules) . Hier baal ik verschrikkelijk van want nu kan ik niet meer meedoen in mijn poules en ik had al mijn punten nog. Wie weet wat ik hieraan kan doen?

 • M
  Beantwoorden

  Ik heb een vraag over het inzetten van de punten voor de finale van volgende week. Als je 23.000 punten hebt in de app en ik zet 20.000 in op de uiteindelijke mol en 3.000 op 1 andere persoon. Heb ik dan 40.000 punten in totaal? En dan nog de uiteindelijke molbonus. Werk dat zo?

 • M
  Beantwoorden

  Ik heb een vraag over het inzetten van de punten voor de finale van volgende week. Als je 23.000 punten hebt in de app en ik zet 20.000 in op de uiteindelijke mol en 3.000 op 1 andere persoon. Heb ik dan 40.000 punten in totaal? En dan nog de uiteindelijke molbonus. Werk dat zo?

Laat een reactie achter