Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 4!

 In Hints, Nieuws

Dat was ‘m dan…. de vierde aflevering. Wat hebben we weer veel gezien! Drie ontzettend gave opdrachten gehad, geld verdiend… maar vooral: enorm veel geld verloren! Natuurlijk hebben wij alle hints & aanwijzingen voor je op een rijtje gezet.

#1 DE TITEL: “MEER DAN NORMAAL”

In de aflevering vroeg Imanuelle of Jochem drie keer zijn handtekening wou zetten. Normaal gesproken is het vrij normaal om één handtekening te zetten. Zette Jochem meer handtekeningen dan normaal, of vroeg Imanuelle meer handtekeningen dan normaal? Het kan hierbij twee kanten op.

#2 HET GEZICHT VAN THOMAS?!

Wanneer de kandidaten de test maakten was er zo af en toe een groen licht te zien. Dit leek wel heel veel op het gezicht van Thomas. Oordeel zelf!

#3 THOMAS DIE DE PRIJS OPDRIJFT

Tijdens het bieden op de jokers viel Thomas wel een beetje door de mand. Hij dreef steeds de prijs op en stopte op het ‘juiste’ moment. Hij heeft zelf geen joker(s) binnengehaald. Zat hij daar alleen om de prijs op te drijven, en zat hij dus te Mollen?

#4 DE VERZEKERING

Als penningmeester had Jeroen bij de veiling natuurlijk een goede positie. Zou hij expres een lage verzekering hebben genomen zodat er veel geld uit de pot ging? Voor de 4e aflevering was Roos nog de penningmeester…

Sale 2017
#5 RIEP ART HET MIDDEN?!

Bij de tweede opdracht moesten de kandidaten geld vinden tussen de hooibalen. Sigrid was aan de zijkant aan het zoeken naar het geld. Jeroen zei daarop: “Art zei dat ze in het midden lagen!” waarop Sigrid een discussie begon dat het hele “midden” het gehele vak was.

Zou Jeroen geweten hebben dat er geld aan de zijkant lag, en wou hij zo Sigrid ervandaan houden?

#6 “MEER DAN NORMAAL”

De titel van de aflevering kan ook gaan over Thomas die als laatste begon aan de lasso-opdracht. In deze opdracht kon hij het verdiende geld verdubbelen. Daarmee kon hij meer dan normaal verdienen als kandidaat bij deze opdracht.

#7 ZIEN WE HIER JOCHEM?!

Tijdens het maken van de test komt er een shot voorbij met diverse portretten. Toevallig lijkt er één portret wel heel veel op Jochem. Namelijk de tweede vanaf links. Zie jij hem ook hierin?

#8 DE DUBBELE GETALLEN…

Ook in deze aflevering waren ze weer duidelijk aanwezig: de dubbele getallen. Het gaat er sterk op lijken dat dit een belangrijke rol speelt in dit seizoen. Maar wat betekent het nu precies? We kunnen er alleen maar over speculeren… Het meest voor de hand liggend is dat de dubbele cijfers verwijzen naar het sterrenbeeld tweelingen. Jeroen en Jochem zijn alle twee een tweeling. Maar het zou ook kunnen verwijzen naar Thomas, zijn naam betekent namelijk tweeling.

Heb jij een andere theorie over de dubbele getallen? Plaats hieronder een reactie!

#9 DE PRIJS VAN DE JOKER

Voor de veiling opdracht vroeg Art aan de kandidaten hoeveel ze over hebben voor 3 jokers. Jochem geeft bij dit gesprek aan dat hij niks over had voor een joker, maar tijdens de opdracht houdt hij zich niet aan zijn uitspraak en geeft hij €3500,- uit voor één joker.

Als Mol heeft hij niks aan deze joker, maar zoveel geld uit de pot is een knappe prestatie voor de Mol.

Heb jij een tip of hints die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

FOTO: AVROTROS

Recommended Posts
 • Karin
  Beantwoorden

  De dubbelen of twee kan ook verwijzen naar de dubbele naam van Sanne.

  • Charming
   Beantwoorden

   Eens! Of de twee n-en in haar naam…

 • Miranda
  Beantwoorden

  Dubbele getallen, dubbel aantal dieren, een bruidspaar op de achtergrond bij de executie etc. Het zijn steeds 2-tallen. Jeroen werkt bij radio 2….

 • IkBenMolloot
  Beantwoorden

  Waarschijnlijk een knipoog naar de tweeling van Art en natuurlijk handig om verwarring te zaaien 😉

 • claudia
  Beantwoorden

  De lach van Jeroen toen sigrid hey rode scherm kreeg was ook opvallend

Laat een reactie achter