Alle hints & aanwijzingen uit aflevering 2!

 In Hints, Nieuws

Gisteren was de tweede aflevering van Wie is de Mol? op de televisie te zien. Alles wat ons opgevallen is tijdens deze aflevering hebben wij hieronder voor jullie op een rijtje gezet.  

#1 NAAR D’R ZIN?!

Aan het begin van de aflevering zegt Art: ‘die heeft het met een pot van -3000 euro voorlopig prima naar d‘r zin hier’. Doelt hij er hier op dat er dit jaar een vrouwelijke Mol is?

#2 OG OF TOCH 06?!

Tijdens de derde opdracht moesten de kandidaten een pad maken door het grind wat daar lag weg te scheppen. Dit moesten de kandidaten met bulldozers doen. Op één van deze bulldozers was ‘OG / 06’ te zien. Het is maar net hoe je het bekijkt. Zou dit een aanwijzing kunnen zijn naar Olcay Gulsen? (OG).

Sale

#3 HET PRAATJE VAN ART

Vorige week hadden we het er ook al over: het praatje dat Art houdt over test en executie. Vorige aflevering liet Art de laatste zin achterwege. “Behalve de Mol, die hoeft nooit naar huis.” Deze aflevering vertelde Art deze zin er wél achter. Zou dit kunnen betekenen dat de Mol deze aflevering wel een test moest doen, en dat dus Jan en Loes de Mol niet zijn?

#4 DUBBELE BRIEFJES

Er is een hoop verwarring of er nou wel of geen dubbele briefjes neergelegd moeten worden..

 

#5 MOLSTREKEN VAN OLCAY?!

Olcay is erg verdacht bezig in deze aflevering. Allereerst moest ze tijdens de derde opdracht plassen, en dat terwijl de tijd liep! Ze rende ook niet het speelveld af, maar nee.. lekker rustig. Vervolgens vertelde ze tijdens de test en executie dat ze ook geen Molboekje heeft, maar het spel op menselijk verstand speelt. Best verdacht, toch?

Tip ons!

Heb jij een tip of hints die wij nog niet hebben ontdekt en die wij echt moeten zien? Stuur ze dan naar ons op via het tipformulier! Natuurlijk kun je ons ook tippen via Twitter, Instagram of onze Facebook pagina!

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Recente Berichten
 • Danielle
  Beantwoorden

  Wisseltruc

  Simone verwarde loes met olcay.

 • Marcel
  Beantwoorden

  Wat mij betreft is de kans nog steeds grootst dat Loes of Jan de mol is. In deze 2e aflevering zie ik de regie van de WIDM een wanhopige poging doen om Ron terug in het spel te krijgen, maar waarom? Is dat echt alleen maar omdat ze zo met Ron meeleven, zo snel uit WIDM en nog niet eens de andere medekandidaten te hebben ontmoet… Wel een beetje zielig natuurlijk voor Ron maar, wat denk je van het volgende: Mijn zoon kwam na de eerste aflevering van WIDM op het lumineuze idee om eens op de zoeken in welke landen de mol eigenlijk voorkomt. Interessant, want dit jaar kan de mol immers uit verschillende landen komen! Als je dit opzoekt kom je tot de verbijsterende conclusie dat de mol in de meeste landen waar de kandidaten zaten niet voorkomt. Maar van de landen waar de kandidaten begonnen is dit diertje met zwartfluwelen vacht alleen in Rusland en Oekraine te vinden!
  Als de regie deze informatie dit jaar heeft verwerkt en daar zie ik ze wel toe in staat, er maar vier kandidaten de mol kunnen zijn. Namelijk Loes en Ron want die zaten in Rusland en Jan en Jean-Marc want die zaten in Oekraine. Hm dan is het niet zo praktisch als Ron meteen al afvalt in aflevering 1 en daarmee het aantal mol-kandidaten meteen na de eerste aflevering al is geslonken tot 3! Was dat lachje van Loes dan echt de spanning of dacht ze gewoon haha nog 8 te gaan. Tja de poging om Ron terug in het spel te brengen is mislukt, en dan trekt tot overmaat van ramp (voor de regie dan en misschien wel de kijker :)) Jean-Marc zich plotseling terug… Dus nu zijn er nog maar 2 mogelijke kandidaten die echt uit landen waar de mol voorkomt, vandaan komen: Jan en Loes! Regie doe er wat aan: dit wordt te makkelijk. :)) Sorry ik moet even lachen, want ik kan natuurlijk in een enorme tunnelvisie zitten maar op dit moment denk ik dat nog niet.
  Hoe zou je als mol moeten reageren bij zo’n moment dat je een medekandidaat terug kan laten komen in het spel. Ze konden geen geld meer verdienen want de mol zelf wist natuurlijk zeker dat ze/hij fout zat. Naast Ron gaan zitten doe je als mol niet snel, want dat valt op en geld uit de pot trekken wil een mol liefst onopvallend doen. Een kandidaat terug laten komen is ook voor de mol niet interessant. Nee de mol wil niet opvallen dus je doet wat de andere kandidaten doen, meest gemakkelijke in dit geval: datgene wat degene doet die naast je zit. Zag je de reacties van Jan en Loes? Allebei handen voor de mond en allebei nee knikken. 🙂 Ik verdenk op dit moment Loes, want die heeft al wel wat rare acties gedaan maar het kan ook zo zijn dat de mol zich nog gedeisd houdt totdat er eindelijk geld in de pot stroomt, dus Jan kan het ook nog zeker wel zijn. Goed voor de kijkcijfers als die er lang in blijft zitten. 😉

  LEEFGEBIED VAN DE MOL: https://nl.wikipedia.org/wiki/Mol_(dier)#/media/File:European_mole_range_map.png

  #WIDM #LEEFGEBIEDVANDEMOL
  #WIDM2018

 • Iemand
  Beantwoorden

  Ik denk dat simone of loes de mol is want de titel van aflevering 2 is dezelfde titel als een boek die is geschreven door een vrouw die Simone heet. Ook wijst simone in aflevering een naar nummer achtien op de kaart en het is nu seizoen 18 dus is zij de mol? Loes is erg verdacht en heeft ideeën die de kandidaten nooit zou kunnen helpen.

Laat een reactie achter