Geef je als Mol je zwarte vrijstelling weg?

 In Hints, Nieuws

De derde aflevering van Wie is de Mol? is zojuist afgelopen. Het was een aflevering waarin veel verdiend kon worden. Niet alleen geld, maar ook vrijstellingen. Er is een zwarte vrijstelling verdiend… maar wat is daarmee aan de hand?

Tijdens de tweede opdracht gingen de kandidaten in duo’s een parcours bewandelen. Tijdens dit parcours kwamen de kandidaten verschillende bakjes tegen waar iets in lag. De vakjes waren allemaal verschillend gevuld. Zo kon er geld gevonden worden, maar ook mingeld, vrijstellingen en zwarte vrijstellingen.

Olcay en Stine vormden samen een duo. Olcay vond een zwarte vrijstelling en nam deze uiteraard mee. Nadat de opdracht afgelopen was heeft Olcay de zwarte vrijstelling aan Stine gegeven. Gaf Olcay de zwarte vrijstelling weg omdat zij de Mol is? De Mol heeft immers niet nodig… die blijft altijd in het spel. Wat een verdachte actie!

Morgen verschijnen al onze hints & aanwijzingen uit de derde aflevering online op onze website! Blijf ons volgen en mis niets.

Elektronica deals NL

HET MOLBOEKJE

Elk jaar wordt er door de productie een Molboekje uitgebracht. In dit boekje kun je alles wat jou kan helpen bij het ontmaskeren van de Mol bijhouden. Er staat informatie in over de kandidaten, voorgaande seizoenen en leuke interviews. In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Ook staan er verschillende schema’s in die je kunt gebruiken. Interesse in het Molboekje? Hij is hieronder te bestellen!

Recente Berichten
 • Michaël
  Beantwoorden

  Dit fragment vind ik om een andere reden opmerkelijk:
  Ze wilden de buit van deze opdracht verdelen. Als Stine daarmee de Zwarte vrijstelling krijgt (een voorwerp dat overigens alleen maar gunstig is voor mensen die geen jokers of vrijstellingen in handen hebben), wat is dan Olcay’s eigen deel van de buit? Dat moet dan wel het min-geld zijn, en dat is precies wat een Mol wil.

 • Nelleke Melissen
  Beantwoorden

  Olcay kan ook de zwarte vrijstelling weggeven om net zoals Stine te zorgen dat andere kandidaten meer vragen fout maken, omdat zij dit niet weten… perfecte gamer….

Laat een reactie achter