De meest opvallendste hints tot nu toe!

 In Hints, Nieuws

We zijn inmiddels alweer vijf afleveringen onderweg. Nog maar vijf te gaan helaas. Wat gaat het hard! Hoog tijd om eens een overzicht te geven van de opvallendste hints tot nu toe. Er zijn namelijk al heel wat opvallende hints voorbij gekomen dit seizoen. 

STEEDS TERUGKOMENDE HINTS

TWEELINGEN

In elke aflevering komen we ze wel tegen. De tweelingen. Twee verschillende dieren, twee busjes, twee dezelfde getallen.. ga zo maar door. Dit kan natuurlijk geen toeval zijn. De meest logische verklaring is dat deze hints verwijzen naar (natuurlijk) een tweeling. Zo hebben we een kandidaat die het sterrenbeeld tweelingen heeft, namelijk Jochem. Ook hebben we een kandidaat wie zijn naam gelijk is aan tweeling, namelijk Thomas. De foto hieronder toont een voorbeeld van een tweeling in een aflevering.

Valentijn 2017

AFLEVERING 1

IMANUELLE DIE VOORBIJ DE ENVELOP LOOPT

In Portland leek het wel of Imanuelle expres voorbij de envelop liep. Ze ging er ook zo langs lopen, dat Diederik de envelop niet kon zien. Deed ze dit expres? En zou het een molactie van haar zijn?

MOL AIRLINES

Jeroen, Thomas, Roos en Vincent vonden de envelop met de helikopter erop. Zij mochten naar Portland per helikopter. Laat dit nou net ‘Mol Airlines’ heten. Van deze vier is alleen Thomas nog over. Zou dit betekenen dat hij de Mol is?

AFLEVERING 2

JOCHEM DIE VOOR ‘DE VORM’ SCHRIJFT

In de aflevering vertelt Jochem aan Sigrid dat hij voor de vorm wat in zijn boekje heeft geschreven ‘want ja, als mol hoef je niet zo veel te schrijven’, zegt hij. Het kan natuurlijk een tactiek van hem zijn dat hij doet alsof hij de Mol is, en dat de kandidaten dit niet geloven en dus niet op hem gaan stemmen. Maar hij het toch stiekem is..

AFLEVERING 3

THOMAS DIE GELD LAAT VERDWIJNEN

Tijdens de derde aflevering gaan de kandidaten naar de duinen om een opdracht uit te voeren. Ze moeten geld pakken dat op de route ligt. Alleen niet al het gevonden geld is meegenomen naar de finish. In het onderstaande filmpje lijkt het erop dat Thomas geld in zijn jaszak stopt. Kan hij als dader aangewezen worden, en is dit dus een Molactie van hem?

HET BOEK MISS MOLE

In de derde opdracht zien we een bijzonder boek voorbij komen. De titel van het boek: ‘Miss Mole’. Betekent dit dat de Mol dit jaar een vrouw is, en dus Imanuelle of Sanne is? Het boek is tevens gedrukt in het jaar én de maand waarin Thomas geboren is.

Wie is de Mol? thuisspelen? Bestel het Wie is de Mol? bordspel!

AFLEVERING 4

 DE GEZICHTEN VAN JOCHEM & THOMAS

Tijdens deze aflevering komen we verschillende beelden tegen waarin we wel degelijk kandidaten kunnen herkennen. In de eerste foto zien we Jochem (Tweede vanaf links). In de tweede foto zien we Thomas. Oordeel zelf!

DE PRIJS VAN DE JOKER

Voor de veiling opdracht vroeg Art aan de kandidaten hoeveel ze over hebben voor 3 jokers. Jochem geeft bij dit gesprek aan dat hij niks over had voor een joker, maar tijdens de opdracht houdt hij zich niet aan zijn uitspraak en geeft hij €3500,- uit voor één joker.

Als Mol heeft hij niks aan deze joker, maar zoveel geld uit de pot is een knappe prestatie voor de Mol.

AFLEVERING 5

HET GEZICHT VAN THOMAS

Op één van de posters heeft Thomas wel heel veel overeenkomsten met de cowboy op deze poster. Toeval of toch een hint? De meningen zijn hierover sterk verdeeld.

Check de vergelijking door Fabienne hieronder! Fabienne schrijft elke week een recap over de aflevering. Zeker de moeite waard om eens te lezen.

HAD DIEDERIK DE TEUGELS IN HANDEN?

De titel van de 5e aflevering was “Teugels in handen”. Tijdens de rodeo poster opdracht had Diederik de “Teugels in handen”, aangezien hij de kandidaten moest voorzien van informatie over de gezochte posters. Hij kon er dus zelf voor kiezen of hij de juiste aanwijzingen doorgaf of niet.

Dit was een selectie van de meest opvallendste hints die wij gevonden hebben tot nu toe. Natuurlijk kun je alle hints uit elke aflevering op onze website vinden.

Wil jij Wie is de Mol thuis spelen? Bestel dan nu het Wie is de Mol bordspel door hier te klikken!

FOTO: AVROTROS

Recente Berichten
 • nynke
  Beantwoorden

  Wie weet waar het boek miss Mole overgaat? De aflevering heette “einde verhaal”. Verteld het slot van dit boek iets over de mol?

 • mother fuckers
  Beantwoorden

  With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?
  My blog has a lot of exclusive content I’ve either
  created myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it
  up all over the web without my agreement. Do you know any methods to help reduce content from being stolen? I’d definitely appreciate it.

 • all in one printer
  Beantwoorden

  Colorful flyers are more likely to be seen and leave their mark.
  Hand them out to people you meet and even to current customers to keep your
  business fresh of their mind. This is your networking or promoting of your
  business and contains being good, first impressions are
  very important to your business as well as the business card is an excellent method to bring in prospective customers, and they will
  judge it.

Laat een reactie achter